INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost IFS ohlásila spuštění IFS 360 Scheduling, sady nástrojů pro optimalizaci činností pracovníků využívajících mobilní zařízení, dostupné přes cloud Windows Azure. Tato novinka nabízí zákazníkům výhody v podobě rychlé implementace, vysoké flexibility, škálovatelnosti dle potřeby a snazšího překonání pracovních špiček.

Jednou z hlavních výhod umístění IFS 360 Scheduling do cloudu Windows Azure je rychlost implementace – zákazníci mohou zprovoznit toto prostředí pro řízení kvality produkce za méně než hodinu. Outsourcingem údržby serverů a softwaru společnosti získají nejen spolehlivé a bezproblémové použití, ale také možnost zaměřit se pouze na svou činnost.

„Rychlost a spolehlivost jsou pro naše zákazníky klíčovými faktory. Mnozí z našich zákazníků se potýkají s časovými problémy, jako je například doba odezvy v naléhavých situacích a možnost kdykoli pracovat s počítačovým systémem v reálném čase. Zpřístupněním IFS 360 Scheduling na Windows Azure nyní můžeme nabídnout špičkový plánovací software, který je vysoce spolehlivý, škálovatelný, rychlý a snadno se implementuje," řekl Laurent Othacéhé, CEO, IFS 360 Scheduling.

Nová nabídka produktů v rámci cloudu je dalším významným krokem ve strategii společnosti IFS zaměřené na cloud computing a přináší zákazníkům společnosti IFS díky cloudovým aplikacím nové možnosti.

„Naše nová nabídka je perfektním příkladem toho, jak umíme využít cloud a SaaS (Software jako služba) technologie v aplikacích, které dokážou těžit z tohoto modelu nasazení bez ohledu na to, zda zákazník využívá ostatní IFS Aplikace přímo ve firmě, jako hostovanou službu nebo v rámci soukromého cloudu," komentoval Dan Matthews, CTO, IFS.

Společnost IFS dala přednost umístění IFS 360 Scheduling do cloudu Windows Azure před dalším rozšiřováním svých vlastních datových center. Tato strategie je důkazem plnění příslibu společnosti IFS využívat špičkové standardy a technologie a nabízí hospodárnou platformu pro inovativní podniková řešení, která jsme mohli nedávno zaznamenat v podobě sady aplikací pro smartphony IFS Touch Apps.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3