INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
kest_novinky_ped_zraky_novinNe to není vtip, protože společnosti NEWTON Technologies, a. s. a Alza.cz a. s. právě uvedly na trh dlouho očekávanou novinku – řešení pro automatický přepis obecné i odborné češtiny. Ing. Petr Herman, ředitel společnosti NEWTON Technologies, a. s. spolu s Jaromírem Řápkem, marketingovým ředitelem společnosti Alza.cz, a. s. pokřtili a uvedli na trh produkt NEWTON Dictate 3, jednoduchý a intuitivní program pro diktování do počítače, který díky unikátnímu systému rozpoznání řeči přináší vyšší přesnost přepisovaného textu, a to až 98% u zkušeného uživatele. Aplikace usnadní vytváření textových dokumentů, které lze hlasem napsat až 2x rychleji, než tradičním psaním na klávesnici. Diktovat s NEWTON Dictate 3 zvládne každý uživatel se základními počítačovými znalostmi.

i

Ing. Petr Herian, ředitel NEWTON Technologies, a Jaromír Řápek, marketingový ředitel Alza.cz

Aplikace bude prodávána ve třech provedeních – Basic, Business a Professional. Zákazník si tak může vybrat, jako funkce nebo typ slovníku potřebuje. Všechny verze jsou dodávány včetně doporučeného příslušenství. Produkt typu Professional je určen pro nejnáročnější uživatele, kteří přepisují velké množství textů a najde uplatnění také na úřadech, soudech, v advokacii, zdravotnictví apod. Sada obsahuje základní slovník obecné češtiny, odborný slovník dle výběru zákazníka, rozhraní NEWTON Dictate pro diktování a samostatný program pro korektury NEWTON Dictate Editor.

A pro je uvádění novinky za asistence společnosti Alza.cz, a. s.? Ta vždy stála u zásadních novinek na trhu s počítači a elektronikou, a proto získala exkluzivitu uvést jej na trh a dodávat prostřednictvím své distribuční sítě. Podle slov Jaromíra Řápka, marketingového ředitele, je Alza schopna dodat produkt na kteroukoliv z 24 poboček po celé ČR ještě týž den po objednání.

Program NEWTON Dictate 3 se naučí sám rozumět hlasu uživatele a rozezná jej tak od okolních ruchů. Nabízí možnost plně editovat slovník, například dodávat vlastní slova nebo měnit výslovnost. S inteligentním formátováním se čísla, symboly, titulky a zkratky přepíší způsobem obvyklým pro daný obor. Aplikace zná základní gramatická pravidla a je neustále aktualizována. Program podporuje operační systém Microsoft Windows XP, Vista a 7. Umí zapisovat do jiných aplikací (např. MS Office) i do nemocničních nebo podnikových informačních systémů. Obecný slovník češtiny obsahuje více než 500 000 nejčastěji používaných slov a slovních tvarů a byl zpracován na základě analýzy přes 12 milionů normostran českých textů. Zákazníci při koupi nejvyšší řady programu NEWTON Dictate 3 navíc získají možnost odborného zaškolení zaměstnanců a příslušenství v podobě diktovacího mikrofonu s nožním pedálem. Více informací na www.diktovani.cz nebo www.alza.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3