INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

1 4 Daniel Čapek generální ředitel Sodexo BenefityV živém vysílání na LinkedIn a dalších sítích budou medailisté diskutovat na téma „Rozšiřování dovedností (upskilling) zaměstnanců nejen pro dobu covidovou“.

Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku letos zažilo mimořádný ročník. Po odložení tradičních akcí v regionech a celostátního finále z května a června na podzim zvládli organizátoři z Klubu zaměstnavatelů ještě čtyři regionální vyhlášení s osobní účastí hostů s povinnými rouškami a s doprovodným programem v podobě prezentací HR projektů. Závěrečná tři regionální vyhlášení už přešla do on-line režimu, což nyní čeká také celostátní finále. Generálním partnerem je i pro letošní rok společnost Sodexo Benefity.

Na snímku Daniel Čapek, generální ředitel Sodexo Benefity

Přes několik změn vynucených vládními omezeními kvůli nemoci covid-19 se podaří aspoň z části zachovat i plánovaný doprovodný program. Ten se bude věnovat rozšiřování dovedností (upskilling) zaměstnanců. Do diskuze se tak 3. listopadu od 14 hodin zapojí v živém vysílání zástupci letošních medailistů: České dráhy, ČEZ, ČEZ Distribuce, GSK, Hyundai Motor Manufacturing Czech, Letiště Praha, Sazka, Shell, Škoda Auto a Vodafone. Jejich rozpravu povede Peter Chrenko, odborník na lidské zdroje a na upskilling, který působil mimo jiné jako partner poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers.

„Úspěšnost firem se obvykle měří podle dosažených ekonomických výsledků. Dnes má ale více než kdy jindy smysl hodnotit je i podle jejich přístupu k zaměstnancům. Často jsou tím nejcennějším, co firmy mají. A tím, jak se k nim chovají, ovlivňují nejen svou firemní kulturu, ale také podnikatelské prostředí a vztahy k zákazníkům. To je také důvod, proč chceme oceňovat ty nejlepší zaměstnavatele a proč naše jméno již několik let spojujeme s hodnocením Zaměstnavatele roku,“ říká Daniel Čapek, generální ředitel Sodexo Benefity.

Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku se bude letos jako již tradičně udělovat ve třech kategoriích dle počtu zaměstnanců – do 500, do 5 000 a nad 5 000 zaměstnanců, a kromě celostátních výsledků budou ve stejných kategoriích uděleny také tituly Sodexo Zaměstnavatel regionu ve všech krajích. „Poprvé v historii bude vyhlášena také cena pro nejlépe hodnocenou firmu či organizaci očima samotných zaměstnanců, kterou jsme připravili ve spolupráci s Atmoskopem pod názvem „Férový zaměstnavatel 2020“. Tato cena bude udělena v kategoriích do 100, do 500 a nad 500 zaměstnanců,“ říká Pavel Hulák z Klubu zaměstnavatelů, který je organizátorem soutěže.

Doprovodná kategorie Cena personalistů za nejlepší HR projekt už také zná pět finalistů, kteří se letos o vítězství utkají na dálku v průběhu listopadu v samostatných on-line prezentacích na síti LinkedIn. Jsou jimi Budějovický Budvar, IFE-CR, Škoda Auto, Vitesco Technologies a ŽĎAS.

Důležité: Uložte si do kalendáře

On-line přenos slavnostního vyhlášení proběhne 3. listopadu od 14 hodin a potrvá zhruba 80 minut. Link přenosu na síti LinkedIn nelze generovat předem, obdržíte jej 15 minut před zahájením vysílání do svého e-mailu spolu s tiskovou zprávou s přehledem vítězů.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3