INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) se připojila prostřednictvím svých členů ke kampani Hodina Země 2012. Jedná se o celosvětový happening propojující obce, firmy a jedince, kteří berou vážně své závazky vůči životnímu prostředí.

Happening probíhá symbolickým hodinovým zhasnutím světel v sobotu 31. března 2012 od 20.30 do 21.30 místního času. Tento jednoduchý, ale přitom viditelný čin - zhasnutí světla - je signálem, že firma věnuje pozornost ochraně životního prostředí. Hotely po celé České republice zapojí do kampaně také své hosty, pro které připravují na tuto dobu zajímavé akce. V letošním roce se zapojilo několik renomovaných mezinárodních řetězců, samostatných hotelů, včetně společnosti OREA Hotels, provozující více než dvacet ubytovacích zařízení po celé republice. Kompletní seznam všech hotelových společností je přílohou této zprávy.

Prezident AHR ČR, Václav Stárek k této akci uvedl: „Udržitelnost životního prostředí je jedním z významných pilířů rozvoje cestovního ruchu. Jsme rádi, že hoteliéři touto cestou zapojí do projektu také své hosty a tím přispějí k dalšímu šíření myšlenky šetrného přístupu k životnímu prostředí i za hranicemi naší země. Bezpečnost hostů během celé hodinové akce je samozřejmě prvořadou prioritou. Je to také zajímavá příležitost pro hosty na chvíli se zastavit a zamyslet se nad životními hodnotami."

Mezi prvními hotely, které se do této akce již v minulosti zapojily, je hotel Adria Praha, který v daném termínu uspořádá pro novináře Den otevřených dveří.

Zároveň bychom Vás rádi pozvali na následnou tiskovou konferenci, která se uskuteční 4. dubna 2012 v hotelu Adria Praha, Václavské nám. 26, Praha 1 od 10:00 hod. a kde se s Vámi rádi podělíme o zážitky a zkušenosti všech zapojených hotelů. Svou účast prosím potvrďte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3