INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

2211218 10 LQV sobotu 18. prosince se v Praze konal prestižní závod Christmas Night Run. Charitativní akce věnovala padesát korun z každého startovného organizaci No foot No stress, jejíž cílem je pomáhat handicapovaným lidem, zejména těm, kteří prodělali amputaci končetin.

Partnerem pořadatelů je značka Peugeot, která poskytuje oficiální vozy. Samotný závod pak odstartovala dlouholetá ambasadorka Peugeotu, operní pěvkyně Andrea Kalivodová.
„Závod měl neskutečnou atmosféru, zcela ojedinělou. Měla jsem obrovskou chuť běžet společně s ostatními soutěžícími. Prostě zažít to taky. Opravdu vás motivuje být součástí tohoto seskupení lidí, které je možná v daný okamžik náhodné, ale působí jako skvělá parta nadšenců, které spojuje přátelství, pozitivní energie a chuť podpořit správou věc,“ řekla Andrea Kalivodová.
Známá operní diva odstartovala závod v sobotu vpodvečer u pražského Rudolfina. Soutěžícím popřála úspěch a zazpívala Tichou noc. Andrea Kalivodová je nadšenou běžkyní a občas se také běžeckých závodů zúčastňuje. Je také vyznavačkou pohybu ve zdravém prostředí, podporuje ekologii a rozšíření bezemisní mobility v metropoli. Sama jezdí po Praze plug-in hybridním vozem Peugeot 3008, který ujede čistě na elektřinu až 60 kilometrů.
Stejný záměr, a to podporu čistých technologií ve prospěch životního prostředí, má i pořadatelská organizace běžeckého seriálu zahrnujícího ročně osm závodů Night Run a čtyři závody Christmas Run v městech po celé České republice. Dlouhodobé partnerství se značkou Peugeot poskytuje pořadatelům automobily pro zajištění organizace závodů. Jedná se zejména o ekologické vozy, například 100% elektrický Peugeot e-208. Tento bezemisní elektromobil slouží nejčastěji jako předjezdec, což znamená, že nočním běžcům indikuje trasu a dohlíží nad jejich bezpečností. Spolupráce mezi oběma partnery potrvá i v příštím roce. Prvním závodem seriálu 2022 bude dubnový NN Night Run Ostrava, jehož součástí je i charitativní Avon běh za zdravá prsa.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3