INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
IMG_2730Bang & Olufsen, světově proslulý dánský výrobce špičkových integrovaných audiovizuálních řešení a služeb, představuje zbrusu nové produkty pod značkou B & O Play. V Česku se s nimi můžete setkat v prodejně Bang & Olufsen v Jáchymově ulici v Praze. Všechny tyto produkty charakterizuje prvotřídní kvalita, jednoduché ovládání a moderní, hravý design.

BANG & OLUFSEN

IMG_2740

Elektronika Bang&Olufsen pod drobnohledem novinářů na tiskové konferencí

BEOVISION 12-65 – dokonalý filmový zážitek vám poskytne nová elegantní 16palcová televize s ultra tenkou plazmovou obrazovkou a schopností zobrazování 3D. Tento skvost je kombinací mimořádně kvalitního zvuku a vynikající obrazové kvality, která zajistí, že se budete cítit jako Gold Class lóži ve svém oblíbeném kině.

BEOLAB 12-3 –plně digitální nástěnné reproduktory jsou perfektním doplňkem vaší televize nebo domácího stereo systému. Systém akustické čočky může směřovat nahoru, nebo dolů, protože se dokonale přizpůsobí vašim přáním. Tento skvost je vytvořen z ušlechtilých materiálů, jejichž využíváním je Bang & Olufsen proslulý: kovu nebo kvalitního plastu. Zkrátka další adept na ocenění „designová ikona".

B & O PLAY

IMG_2724

BEOPLAY V1 –neotřelý design, špičkové materiály, dokonalé zpracování a především neuvěřitelná variabilita jsou přívlastky, které dokonale padnou nové televizi z řady B & O Play. Opřete ji, pověste ji na zeď, zavěste ke stropu – zkrátka užívejte si dokonale ostrý obraz a perfektní stereo zvuk kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv chcete.

BEOPLAY A3 –už vás někdy napadlo, že svůj iPad můžete použít jako skvělý přehrávač vaší oblíbené hudby? Tak přesně to vám umožní unikátní rám s reproduktory, do kterého vložíte svůj milovaný iPad a okamžitě se můžete zaposlouchat třeba do elektrizujícího zvuku kytarových riffů.

BEOLIT 12 – chcete mít svou oblíbenou hudbu s sebou kdykoliv a kdekoliv? Tak to jistě oceníte přednosti produktu BeoLit 12, k němuž snadno připojíte iPhone, iPod, iPad, Mac, PC nebo třeba některý z dlouhé řady oblíbených smartphonů. Opravdovou svobodu vám zaručí baterie s více než 8hodinovou výdrží.

BEOPLAY A8 – dokovací stanice BeoPlay A8 je dalším přírůstkem této inovativní řady. Skvělý design, barevná variabilita a především dokonalý zvuk jsou synonymem tohoto jedinečného stero systému, který využijete také při dobíjení svého iPhonu, iPodu, iPadu. Pomocí kabelu můžete do BeoPlay A8 zapojit např. i smartphony jiných značek.

IMG_2747

Společnost Bang & Olufsen založili v roce 1925 v dánském městě Struer Peter Bang a Svend Olufsen, dva novátorští mladí inženýři, kteří se nadchli pro kvalitní zvukovou reprodukci. Díky dlouholeté tradici mistrovské řemeslné práce a velkému odhodlání podílet se na výzkumu a vývoji vyspělé technologie se tato značka od té doby stala ikonou funkčnosti a vynikajícího designu. Společnost se stále drží na špici v oblasti technologií pro domácnost. V posledních letech přenesla své bohaté zkušenosti s integrací zvukových a obrazových řešení pro domácnosti i do odvětví, jako jsou pohostinství a automobilový průmysl. Díky současnému sortimentu produktů si tak můžete vychutnat ničím nerušený hudební či obrazový zážitek doma i na cestách.

Prodejnu Bang & Olufsen s otevírací dobou po-pá: 10.00 - 18.30 najdete v Jáchymově ulici č. 4 na Praze 1 v blízkosti Pařížské ulice. Více informací na www.kd-elektronika.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3