INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Riva_53_Designio
Doby, kdy společnost TRE a.s. byla bezmála jediným dodavatelem plynových a elektrických krbů v České republice, jsou léta ta tam. Přibyla silná konkurence, nároky zákazníků na kvalitu, design, možnosti umístění a nejmodernější technologie se staly samozřejmostí. Na druhou stranu už nikomu není nutné vysvětlovat, že krby na plyn či elektřinu jsou stále více vnímány jako velmi dobrá alternativa ke klasickým krbům na pevná paliva, protože je na první pohled nerozeznáte. Zachovávají atmosféru hořícího ohně a nabízejí komfort bezprašného provozu a údržby.

Utomhuseld ELDMAKAREN

Chci krb na střešní terase! – „žádný problém", takovou odpověď již můžeme dát i na takto do nedávna zvláštní požadavek, říká Kateřina Zemanová, nově jmenovaná šéfka obchodu, společnosti TRE a.s. K našim zavedeným klasickým anglickým značkám jako je GAZCO a STOVAX přibyla další a to švédská ELDMAKAREN se svými dekorativními plynovými krby Utomhuseld pro venkovní použití. Hodí se zejména na venkovní terasy a zahrady. Jeho alternativou je venkovní krb ve čtvercovém nebo lineárním podlouhlém tvaru. Tyto krby jsou napájeny zemním plynem nebo propan-butanem, vyráběny jsou ve více rozměrech a jejich finální vzhled je vždy originál. Po terasách a zahradách nás krby ELDMAKAREN nenechávají se svými dekorativními ohni a loučemi na pochybách, že jim v uvozovkách není žádný prostor „svatý".

Chci oheň na příjezdových vratech! – „žádný problém", odpovědí jsou dekorativní plynové pochodně Venturi, které je možné umístit venku na sloupy vedle vrat nebo třeba na zeď. Díky přirozenému Venturiho efektu se uvnitř skleněného kvádru plamen mihotá a tančí. Pochodeň Venturi se také hodí například na verandy a ke vchodům.

Studio_3_Edge

Venturi ELDMAKAREN

Dalším pokořeným prostorem jsou samozřejmě haly i ložnice, ale dnes krby a dekorativní plameny naleznete třeba i v chodbách, v oboustranných průsvitkách zdí mezi místnostmi nebo třeba i uprostřed bazénu. Dekorativní plameny do krbů jsou vyráběny v několika šířkách a velikostech. Je možné namontovat je vedle sebe v dlouhé linii nebo zády k sobě. Hoří na propan-butan a zemní plyn. Ovládají se s ručním nebo dálkovým elektrickým zapalováním.

Dekorativní plameny ELDMAKAREN

V halách a koneckonců třeba i u toho bazénu jsme si tyto krby dodávané TRE a.s. dovedli představit, ale zajímalo nás, zda nám krb v ložnici, kde se chceme spíš jen ohřát, nebude ubírat kyslík? Ne to určitě nebude, upřesnila Zemanová, protože v ložnicích doporučujeme důsledně využívat technologii balančního odtahu, kdy je vzduch do krbu přiváděn z venkovního prostředí a spaliny odváděny nuceným odtahem pryč.

Krb Studio 3 Gazco

A jak to vypadá se zárukou kvality?

Nejlepší známkou kvality těchto krbů jsou zajisté reference četných hotelových hal, klubů a restaurací, kde jsme námi dodávané krby instalovali. Za dobu provozování „krbařského" řemesla firma získala mnoho zkušeností a může se pochlubit i krby uvedenými do provozu v tak významných hotelech jako jsou hotel Hilton, Four Seasons, Luxemburg Plaza, Marriot, Karls Bad Plaza, Maximilian a další jako třeba hotel Imperiál.

Značné zkušenosti v oboru zaručuje také fakt, že firma v oblasti vyhrazených plynových zařízení podniká už od roku 1994. V roce 1998 začala společnost dodávat na český trh jako jedna z prvních plynové krby a kamna.

Vysoce kvalifikovaný personál a především zkušení odborníci z této oblasti provedou zájemce procesem objednávky krbu až k jeho konečné montáži a spuštění do provozu. Možnosti a kvalitu plynových a elektrických krbů si mohou zákazníci prohlédnout na vlastní oči v nově zbudované vzorkovně v sídle společnosti v Nehvizdech u Prahy a na webových stránkách firmy www.tre-krby.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3