INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

ZTE-logo-nahledLetní novinkou mezi androidími telefony je Atlas W od výrobce ZTE. Chytrý telefon ve střední třídě vyniká především slušnou výdrží, velkým a kvalitním displejem s 3,5", příjemně nízkou cenou, velmi dobrým zpracováním a oblíbeným designem. Milým překvapením je také přední fotoaparát pro videohovory a aplikace Docs To Go, která umožňuje otevírat a tvořit i dokumenty MS Office.

bily-atlas-word

U telefonu bude rovněž možná aktualizace na Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) z nynější verze Gingerbread, a to minimálně na uživatelské úrovni. K dostání je už nyní v Globusu a od poloviny srpna 2012 také v ostatních známých eshopech.

5 MPx foťák a nadstandardní baterie

ZTE Atlas má velkou výhodu ve výdrži Li-Ion baterie, která díky 1200 mAh vydrží na jedno nabití až dva dny. Vydrží tak dvakrát déle oproti telefonům ve stejné kategorii. Díky této přednosti tak můžete mnohem více využívat všech multimédií, nových aplikací z GooglePlay, ale také 5 MPx fotoaparátu. Velmi slušných fotografií dosáhnete i při horším osvětlení, neboť můžete použít přisvětlovací LED diodu. Jeho velkou předností pak je automatické ostření, nastavení barevných efektů, hodnot ISO, sytosti a kontrastu, ostrosti i vyvážení bílé. Digitální zoom pak zvětší scénu až 1,6 krát. Rovněž režim makro nedělá Atlasu W žádné problémy.

Přední fotoaparát, který není běžnou součástí výbavy této třídy, umožní videohovory ve VGA rozlišení a pořizovat jak snímky, tak i videa.

Jemný a kvalitní 3,5" TFT displej

ZTE Atlas boduje především díky rozlišení, nabízí totiž WVGA, tedy 800 x 480 pixelů oproti standardnímu HVGA u konkurentů. Potěší tak jemná podívaná s dobrými pozorovacími úhly, díky automatické regulaci displeje také při silnějším slunečním záření.

Akcent na datové přenosy

Telefonu ZTE Atlas nechybí komunikace prostřednictvím aplikací E-mail a Gmail s automatickým nastavením. V základní výbavě objevíte aplikace pro Facebook, Foursquare, Google+ i GTalk. Atlas navíc nechává velký prostor pro vlastní sestavení aplikací z prostředí GooglePlay. K dispozici je standardní paměť a možnost rozšíření úložiště až na 32 GB externí microSD kartou.

U ZTE Atlas W tak využijete datové přenosy přes GPRS, EDGE, 3G a nadstavby HSDPA a HSUPA, bezdrátově pak Wi-Fi s protokoly b/g/n, Bluetooth 2.1 s profilem A2DP a samozřejmostí je kabel s microUSB koncovkou.

Orientaci kdekoliv pak zajistí Google Mapy a navigace Google napojené na GPS čip.

Hravě zvládne Angry Birds

ZTE Atlas si hravě poradí si oblíbenými Angry Birds a dalšími 3D hrami, které můžete stáhnout z Google Play. Multimediální zázemí telefonu pak doplňuje záznam videa v rozlišení 640 x 480 pixelů, dále FM radio s RDS funkcí a videopřehrávač s možností rozšíření z GooglePlay.

Přehled parametrů telefonu ZTE Atlas W

Rozměry: 115 × 58 × 10,50 mm

Hmotnost: 121 gramů

Displej: 3,5", TFT LCD, kapacitní, 65 tisíc barev

Baterie: Li-Ion, 1200 mAh

Datové funkce: GPRS: ano, EDGE: ano, HSDPA: 7,2 Mb/s, HSUPA: 2 Mb/s,

Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1 (A2DP), microUSB, USB 2.0

Podporované sítě: GSM: 850/900/1800/1900 MHz, EDGE, GPRS, 3G: 900/2100 MHz, HSDPA

Navigace vestavěná GPS: ano (A-GPS), Google Mapy

Paměť: 512 MB RAM, 512 MB ROM, paměťová karta: 32 GB microSDHC

Čipová sada, procesor: Qualcomm MSM7227T 800 MHz single-core

Fotoaparát: 5 MPx (2592 x 1944 px), LED dioda, autofocus, vyvážení bílé, barevné efekty,

video (640 × 480 px)

Vedlejší fotoaparát: VGA kamerka pro videohovory

Přehrávání hudby: MP3, AAC, WAV a další, výstup 3,5 mm Jack,

Prohlížení obrázků: JPEG, JPG, GIF, PNG

FM rádio (přijímač): Ano

Operační systém: Android 2.3 (Gingerbread)

Organizační funkce: kalendář, poznámky, budík, e-mailový klient, prohlížeč: Android browser,

Docs To Go (čtení kancelářských dokumentů)

Obsah balení: ZTE Atlas, baterie Li-Ion 1200 mAh, nabíječka 100-240 V (USB A samice),

datový a nabíjecí kabel (microUSB), stereo sluchátka (3,5 mm), dokumentace.

ZTE Atlas je k dostání v černém a bílém provedení za zaváděcí cenu 3990 Kč vč. DPH.

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Aktivně se u nás rozvíjí v segmentu mobilních telefonů, a to od základní low-endové kategorie přes střední třídu až po kategorii smartphonů. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II a úspěch se očekává i od právě uvedeného modelu ZTE Blade II. V roce 2012 uvedla i telefon s operačním systémem Windows Mobile 7.5, a to ZTE Tania.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution) s konektivitou až 100 Mbps.

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Telefony a modemy pod značkou ZTE prodávají u nás mobilní operátoři Telefónica, Vodafone a T Mobile. Poslední dva operátoři rovněž i pod svou značkou.

O společnosti ZTE Corporation

ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů.

ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více než 120 zemích světa. V posledním období sklízí ZTE úspěchy v prodejích smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II, ZTE Blade II ad. Nabízí rovněž telefon se systémem Windows Mobile 7,5, ZTE Tania.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2012 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně. Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3