INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Larry_Hagman_2010-zdroj-en.wikipedia.org-wiki-File-Larry_Hagman_2010Léčivé účinky konopí jsou již nezpochybnitelné; zastáncem léčby konopím je i slavný J. R. Ewing ze seriálu Dallas, který nedávno vyhrál boj s rakovinou. Letos se herec Larry Hagman vrátil na obrazovky v nových dílech seriálu Dallas.

Slavnému představiteli J. R. Ewingovi však během natáčení nové série diagnostikovali doktoři rakovinu krku. Přiznává, že mu při léčení pomohla marihuana. Používal ji jako podpůrný léčebný prostředek. Podle nejnovějších závěrů lékařů nad nemocí zcela zvítězil. „Odborné studie potvrdily, že THC má přes relativně nepříznivý obsah dehtu a dalších rizikových látek v jointech na dýchací ústrojí pozitivní vliv a skutečně může přispět k léčbě rakoviny," vyjádřil se k případu Jiří Stabla, odborník na konopí z KonopnyShop.cz.

Podle Hagmana je marihuana daleko méně škodlivá než alkohol nebo tabák. „Nikoho dosud nezabila. Rakovina a chemoterapie mě opravdu srazily na kolena. Zhubl jsem třináct kilogramů, vážil jsem jen sedmasedmdesát kilogramů. Marihuana mi pomohla vrátit chuť k jídlu," uvedl Larry Hagman při interview pro německý magazín Bunte.

Herec potvrdil, že mu onkologové oznámili, že boj s rakovinou vyhrál. Velký význam měla i změna jídelníčku, kdy přešel k veganské stravě. Nyní se stravuje nápoji ze syrové zeleniny. „Konopí samo o sobě není všespásné, člověk musí při léčbě přistoupit k celostní medicíně, která zahrnuje i změnu jídelníčku. Čím méně člověk jí, ale zdravěji, tím se do organizmu dostává opět život, lze sledovat zlepšení po pár týdnech, někdy i dnech," potvrzuje Jiří Stabla, odborník na konopí z KonopnyShop.cz a odpůrce konzumace mléka a mléčných výrobků.

V České republice je vyjádřilo souhlasné stanovisko k legalizaci

marihuany k léčebným účelům rovněž mnoho slavných osobností. Nedávno myšlenku podpořil například herec Jiří Bartoška. „Vždyť to není tvrdá droga, nanejvýš mnoha nemocným pomáhá zmírňovat bolesti. Nevidím žádný důvod, proč by ji měli dávat do stejné kategorie s pervitinem, heroinem a jinými tvrdými drogami," nechal se slyšet prezident karlovarského filmového festivalu.

Čechokanaďan Philip Polívka, synovec známého herce Bolka Polívky, který má roztroušenou sklerózu, zlepšil svůj stav právě díky konopí.

Mezi slavné zahraniční zastánce marihuany pro její léčivé účinky patřil již zesnulý hudebník Bob Marley, či v současnosti bojuje spisovatel Stephen King, herec Brad Pitt a hudebník Carlos Santana.

Kouření marihuany neničí plíce více než tabák

Kouř je dráždivější, dá plicím zabrat a nechává v nich více dehtu. Na druhou stranu člověk více kašle, a tím plíce čistí. Rakovina ve spojení s kouřením marihuany je blud. Zvýšení náchylnosti na rozdíl od kuřáků cigaret se nepotvrdilo. Marihuana například spolehlivě zastaví astmatické záchvaty stejně jako drahé léky. Pro klid je možné konopí užívat pomocí takzvaného vaporizéru.

Více informací získáte na webu http://www.konopnyshop.cz nebo na kontaktu:

ZDROJ FOTO: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Larry_Hagman_2010.jpg

O značce CARUN

Výrobce CARUN, VlP s.r.o., je výhradně českou výrobní a obchodní společností, nabízející široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, které firma prodává po celé EU. V současné době je firma jediným českým výrobcem, který vyrábí zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?".

Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3