INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost YOUR SYSTEM, přední dodavatel softwarových řešení, oznamuje, že její systém OctoPOS řídí první mobilní samoobslužnou čerpací stanici spuštěnou obchodním družstvem Konzum v Ústí nad Orlicí. V rámci České republiky se jedná o jednu z prvních realizací. Čerpací stanice je plně přemístitelná a funguje 24 hodin denně. Mobilní čerpací stanice byla aktuálně uvedena do provozu v Ústí nad Orlicí, pod vlajkami družstva COOP. Dodavatelem řídícího systému se stala společnost Your System, se svým vlastním produktem OctoPOS, který umožňuje provoz stanice v nepřetržitém provozu, bez přítomnosti personálu. Čerpací stanice je bez jakýchkoliv zemních zásobníků. Její nadzemní nádrže pojmou 22 tisíc litrů paliva s celkovým rozměrem 8 x 3 metry a výdejním místem 3 x 3 metry.

"Věříme, že mobilní bezobslužné čerpací stanice jsou nejlepším řešením pro méně frekventované lokality. Jedná se o způsob prodeje pohonných hmot, který umožňuje snížení investičního rizika díky možnosti přesunu čerpací stanice, při neuspokojivých výsledcích, do jiné lokality. Navíc u bezobslužných čerpacích stanic můžeme poskytnout nižší ceny díky odbourání nadbytečných nákladů. Samotná realizace trvala velmi krátce, ještě na začátku týdne v lokalitě nic nestálo a koncem týdne se již prodává. Do budoucna bychom rádi pokračovali a rozšiřovali síť čerpacích stanic nejen ve svém regionu. Doufáme, že náš projekt bude inspirací pro další družstva a společnosti v České republice." shrnul Miloslav Hlavsa, ředitel obchodního družstva Konzum Ústí nad Orlicí.

Zdeněk Pechal, ředitel divize řídících a karetních systémů společnosti Your System, uvedl: "Toto řešení je ojedinělé na českém trhu. Jsme velice rádi, že jsme se jako dodavatelé řídicího systému OctoPOS mohli podílet a stát u vzniku konceptu i vlastní realizace. Systém OctoPOS je velmi flexibilní a je možné jej jednoduše upravit dle specifických požadavků zákazníka."

Více informací na www.octopos.cz.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3