INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
RegioJet, dopravce s nejlepšími službami na české železnici, v poslední době výrazně posílil v novém trendu podnikání na české železnici – v přepravě skupin na objednávku. Každý týden přepravují vlaky IC RegioJet až tisícovku cestujících, kteří si svou cestu objednali u prodejního týmu RegioJet jako skupina – například firma, sportovní klub, škola či jiná organizace.

RegioJet aktivně potenciální skupinové cestující oslovuje a ti pak realizují své objednávky zejména prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde jim je poskytnut veškerý servis – včetně kalkulace nabídkové ceny, rezervace, zajištění zvláštního servisu podle požadavku klienta až po asistence při platbě za přepravu.

Poptávka po přepravě skupin je tak vysoká, že do konce roku RegioJet nasadí do provozu dva speciální vozy RegioJet Charter (připravené z vozů 1. třídy, které společnost koupila od švýcarského dopravce SBB), které budou výhradně určené pro přepravu skupin na objednávku. Zákazník si takto bude moci vůz objednat a RegioJet mu jej flexibilně připojí na jím vybraný spoj.

„Objednávky skupinové přepravy od firemních a dalších zákazníků rapidně rostou," řekl Peter Jančovič, koordinátor prodeje, který má tuto přepravu v rámci RegioJet na starosti a dodává: „zákazníci objevili kouzlo cesty vlakem, kdy během jízdy mohou například mít jednání nebo se na něj připravovat či se společně bavit a odpočívat v prostředí, které je vyhrazeno pouze pro ně. Nabízíme vždy další doplňkové služby – například speciální občerstvení či extra obsluhu od palubního personálu a současně často zvýhodněnou skupinovou cenu."

RegioJet přitom velmi flexibilně reaguje na rozmanité požadavky zákazníků. Mezi speciální výhody, které zákazníci objednávající skupinovou přepravu získávají, často patří atraktivní sleva ze standardního jízdného, možnost výběru z různých typů vozů – včetně vozu Internet Café, který například firmy využívají pro různá jednání během cesty či pro firemní prezentace svým zákazníkům. Například cena za jeho pronájem pro trasu Ostrava – Praha se standardním rozsahem služeb RegioJet je 8 220 Kč bez DPH. Samozřejmostí jsou věci jako platba různými způsoby podle požadavků zákazníka - například vkladem na účet či platební kartou.

Samozřejmostí je také možnost si objednat i doplňkový servis. „Zákazníci si nejčastěji objednávají speciální občerstvení, kdy jsme už zajišťovali i menu z indické kuchyně nebo svatební dort," uvedla Markéta Hrmová, manažerka přepravy, jejíž tým se pak o skupiny zákazníků stará přímo na palubě vlaku. „Často ale máme také požadavek na posílení počtu stevardů, rozmístění různých firemních materiálů, či speciální uvítání na palubě. Nemožné či vyloučené není takřka nic. Rozhoduje včasnost a my se vždy snažíme vyjít maximálně vstříc. I cesta vlakem může být velkým zážitkem a naši zákazníci právě toto oceňují", dodala.

Novinka – vánoční večírek ve vlaku

Právě nyní před Vánoci oslovuje RegioJet zákazníky s novou nabídkou – uspořádání vánočního večírku během cesty ve vlaku. Právě jeden z vozů Internet Café je za tímto účelem připraven jako taneční vůz, kde například firma či jiná skupina lidí mohou cestu vlakem strávit tancem či jinou zábavou. Taková cesta se dá udělat buď samotná jako vánoční večírek nebo jako jeho začátek či závěr večírku, který pak samotný může proběhnout například na nejvyhlášenější party ulici v Ostravě – Stodolní, kam přímo RegioJet večírkové hosty doveze. Možnost využít takový vůz je i například pro obohacení cesty za kulturním programem do Prahy apod.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3