INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Jen málokterá česká společnost v dnešní době hledá nebo dokonce má eminentní zájem o absolventy a mladé lidi. Ze všech stran lze slyšet pouze požadavky na praxi. Zcela jiná situace panuje v EMTC. „Zažíváme velmi úspěšné období. Posledních několik let každým rokem zdvojnásobujeme tržby a rozšiřujeme počet klientů," řekla Vendula Petříková, personální ředitelka EMTC. To je také důvod současného rozsáhlého přijímání nových spolupracovníků, pro které EMTC připravila náborový portál kariera.emtc.cz. „V rámci dlouhodobé spolupráce se společností LMC jsme vyvinuli speciální systém, který propojuje informace o společnosti a aktuální volná místa. Například v říjnu a listopadu jsme přijali 90 spolupracovníků, přičemž nástupní platy se pohybují nad úrovní průměrné mzdy v ČR. Což není vůbec špatné," dodala Petříková.

Holding společností EMTC zahájil rozsáhlý nábor spolupracovníků. V převážné míře má zájem o absolventy nebo uchazeče s velmi krátkou praxí, kteří se chtějí věnovat obchodu či administrativě, uplatnění však nabízí i zájemcům o práci v marketingu, v zázemí firmy či na pozici programátorů a IT služeb. „V Karlovarském a Ústeckém kraji jsme zahájili rozsáhlou náborovou kampaň. V tuto chvíli zde hledáme zhruba 35 nových obchodníků," sdělila Vendula Petříková z EMTC. Potvrzuje to i vývoj v loňském říjnu, kdy pobočky v Teplicích a Karlových Varech přijaly zhruba 30 pracovníků. Další volné pozice jsou otevřeny v hlavním městě. „Primárně máme zájem o mladé lidi s krátkou praxí nebo dokonce absolventy. Po úspěšném přijímacím pohovoru všichni procházejí naším sofistikovaným vzdělávacím systémem, který je postupně seznamuje se vším potřebným pro výkon své práce," přibližuje přijímací proces Petříková a zároveň zahání obavy mnohých uchazečů. „Je nám jasné, že obchodní pozice není pro každého, ale jen málo lidí si dokáže před příchodem do EMTC představit, jak jednoduše lze nabídku služeb také realizovat." Důležitým parametrem je i ohodnocení. Všichni zaměstnanci jsou velmi silně motivováni na základě odváděné práce a dosaženého výsledku. Spodní hranice pro nováčky se pohybuje lehce nad průměrnou mzdou a horní není nikterak omezena." Zaměstnanci jsou pravidelně hodnoceni, ti nejlepší pak dostávají další významné bonusy. Samozřejmostí je i vybavení komunikační a výpočetní technikou. Zaměstnanci na některých pozicích mají přidělená služební vozidla. Jedná se zejména o obchodní pozice.

Na náborovém portálu kariera.emtc.cz lze nalézt přehled všech aktuálně volných pozic a samozřejmě i informace o společnosti. Kariérní stránky byly vytvořeny v rámci dlouhodobé spolupráce společností LMC, která provozuje největší pracovní servery jobs.cz a práce.cz.

O společnosti EMTC

Ryze česká společnost, která patří mezi lídry specializující se na prodej služeb. Disponuje rozsáhlou sítí obchodních zástupců, profesionálním a moderním Call Centrem či internetovou divizí. Obchodníci EMTC se věnují jak prodeji firemním (B2B), tak i koncovým zákazníkům. EMTC využívá vlastní sofistikovaný průzkum trhu, kterým získává podrobný náhled na problematiku konkrétního produktu, hodnotí možná odbytiště a příležitosti na trhu. Call Centrum EMTC disponuje tím nejlepším, co je dnes k dispozici – technika, lidé, prostředí a především know-how. Speciální tréninky pro operátory jsou nejvyšší prioritou. Call Centrum poskytuje jak prodej služeb po telefonu v kombinaci s administrativním dokončením a případným doručením smlouvy klientovi, tak i pasivní telemarketing, tj. zajištění provozu infolinek nebo poprodejní služby. Divize internetových projektů stojí například za úspěšnou aplikací Slytab.com, která je zaměřena na sociální sítě. EMTC působí na českém trhu od roku 2003 a každý rok zdvojnásobuje své tržby. Mezi největší klienty patří společnosti Bohemia Energy nebo Vodafone.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3