INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
V Českých Budějovicích v pátek 11. ledna otevírá konopná lékárna Konopnyshop.cz; místní budou mít na dosah první zdravotnické prostředky z konopí značky Carun.

Od pátku 11. ledna budou moci navštívit lidé v Českých Budějovicích nejen klasické lékárny, ale i jednu „konopnou". Konopnyshop.cz otevírá na Náměstí Přemysla Otakara II. konopnou apatyku. „Otevírat budeme v pátek v 9.00 hodin," potvrdil Jiří Stabla z Konopnyshop.cz. Tým odborníků bude nejen konopné prostředky nabízet k prodeji, ale má za úkol také vzdělávat a informovat o konopí a jeho zdravotních účincích. Jako bonus dostane prvních 100 zákazníků dárkový poukaz na nákup.

V první konopné lékárně v Českých Budějovicích se bude prodávat široké spektrum konopných produktů určených k prevenci i těch, které jsou doporučovány k potlačení příznaků široké řady nemocí. O léčivé síle konopí dobře vědí zástupci Konopnyshop.cz. „Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí," uvedl hlavní důvody otevření Jiří Stabla z Konopnyshop.cz.

Další z konopných lékáren vznikla podle slov Stably díky zahájení provozu první konopné lékárny frekventovaném a strategickém místě v OC Letňany v Praze. „Otevření první konopné apatyky se dostalo do povědomí a vyvolalo další zájem o otevření v jiných lokalitách v Česku. Tímto krokem se dle mého názoru i České Budějovice zapíší do povědomí a podpoří rovněž zájem sousedů z Německa. Na tamním trhu zdravotnické prostředky z konopí dosud chybí," sdělil Jiří Stabla. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce pro všechny milovníky léčivé rostliny konopí a to formou otevření vlastní prodejny formou franchisingu.

Nejširší sortiment s výtažkem z celé rostliny konopí v Česku

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí zde budou k mání také potravinářské produkty značky Carun, do které patří konopné semínko a konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo a mnoho jiného.

Konopí při léčbě řady nemocí

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí podle Jiřího Stably nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky. Více informací o konopí, léčbě a dalším využití najdou lidé na www.konopnyshop.cz.

Základní info o prodejně Konopnyshop.cz

Otevření pro zákazníky: 11. leden 2013

Adresa: Náměstí Přemysla Otakara II. 8/5, České Budějovice

Otevírací doba: po-pá od 09.00-17.30

sobota od 09.00-11.30

neděle - zavřeno

Více informací získáte na webu http://www.konopnyshop.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3