INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Železniční dopravce LEO Express dále rozšiřuje svůj pravidelný provoz a přidává šest nových spojů. Cestující na trase mezi Prahou a Ostravou tak bude od pátku 18. ledna 2013 dopravovat celkem 16 spojů LEO Express denně, které tak spojí hlavní město s moravskoslezskou metropolí přibližně každé dvě hodiny. Osm spojů bude mířit ve směru z Prahy na Ostravu a osm opačným směrem, s výjimkou pátku, kdy ve směru z Prahy na Ostravu LEO Express nabídne jeden spoj navíc, a neděle, kdy bude naopak o dva spoje méně.

„Jsem rád, že naši dopravu nyní rozjíždíme v plném rozsahu. V dosavadní fázi jsme pracovali na vyladění našich služeb, které chceme na základě podnětů od cestujících dále zdokonalovat. Na palubách našich moderních souprav velmi rádi přivítáme zákazníky, kteří teď budou moci denně cestovat také šesti přidanými spoji v nových časech," řekl Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel společnosti LEO Express. Připomíná zároveň, že LEO Express tak má nyní připraveno k provozu všech pět nových vlakových souprav.

Jízdenky do nových spojů si mohou cestující již nyní zakoupit prostřednictvím online rezervačního systému na http://www.le.cz/rezervace/, nebo na pokladnách LEO Express v jednotlivých stanicích. Díky systému pohyblivých cen (tzv. "zahrady cen") si mohou zákazníci LEO Express sami volit svou cenu. Čím dříve si jízdenky objednají, tím je mají levnější, a výhodnější ceny jsou i mimo špičku. Ceny do spojů LEO Express mezi Prahou a Ostravou začínají již na 137 Kč a mezi Prahou a Bohumínem již na 141 Kč.

Od 18. ledna 2013 přibydou na trase mezi Prahou a Ostravou následující pravidelné spoje:

Směr z Prahy do Ostravy

- LE 1351 odjíždějící pravidelně ve 4:29 z Prahy hl.n. (jede v pracovní dny)

- LE 1357 v 10:29

- LE 1359 v 12:29

- LE 1367 v 20:09 (jede v pátek)

Směr z Bohumína přes Ostravu do Prahy

- LE 1354 odjíždějící v 8:15 z Bohumína

- LE 1358 v 12:15

- LE 1364 v 16:22

Všechny spoje LEO Express nabírají cestující ve stanicích Praha hl.n., Pardubice hl.n., Olomouc hl. n., Ostrava-Svinov, Ostrava hl.n. a Bohumín.

LEO Express v současnosti do svých spojů a prodejních míst distribuuje nový palubní časopis, ve kterém cestující a další čtenáři mohou získat tipy na trávení volného času, informace o aktuálních a plánovaných službách LEO Express nebo se dočíst interní zajímavosti ze života tohoto soukromého dopravce. První číslo časopisu je dostupné na http://www.cotmedia.cz/ecasopisy/leo/0012/

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3