INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

malaV říjnu otevřelo Sklizeno svou dosud největší prodejnu, která bude vlajkovou lodí nového, sjednoceného Sklizeno. Prodejna o výměře 221 m2 chce být největší prodejnou zdravého životního stylu u nás.

Kromě vlastní prodejny v sobě zahrnuje i kavárnu s posezením, kout s take away občerstvením a slouží i jako pickup point pro vyzvedávání objednávek z e-shopu. Nové prostory budou zároveň vzorem pro další vznikající prodejny Sklizeno.

V OC Chodov se otevřela první prodejna Sklizeno, která v sobě propojuje veškeré dosud nabízené služby Sklizeno. Zákazníci mohou vybírat z nejširšího a nejhlubšího sortimentu zaměřeného na kvalitu, poctivost a zdraví v České republice. „Chodov je naše vlajková loď a vzor pro další prodejny, které plánujeme pro takto vysokotrafficová místa. Prezentujeme v ní skoro všechno, co umíme, a chceme zákazníkům ukázat, že nákupy mohou být i zážitek a radost, že mohou při nakupování objevovat, ochutnávat a užívat si,“ vysvětlil Petr Borkovec, ředitel Sklizeno Foods. Sklizeno Chodov je už 53. prodejna skupiny Sklizeno Foods, tedy sítě vzniklé spojením dříve konkurenčních sítí Sklizeno, My Food Market a Náš Grunt. Je ale vůbec první prodejnou, kde Sklizeno realizuje své představy o směřování Sklizeno jakožto komplexním konceptu obchodů zdravého životního stylu. Realizovaný koncept nekončí jen u klasických nákupů, ale nabízí komplexní systém služeb, které mají společného jmenovatele v kvalitních potravinách.

Na Chodově proto zákazníci od 11. října mohou:
- vybírat z bezmála 2000 produktů, které všechny odpovídají kodexu kvality potravin, jak si ho stanovilo Sklizeno,
- koupit širokou nabídku krájených sýrů a uzenin na váhu,
- dát si výběrovou kávu a zákusky vyráběné přímo ve Sklizeno v klidném prostoru kavárny,
- vyzvedávat své objednávky potravin z e-shopu www.sklizeno.cz,
- vybírat ze široké nabídky svačin, obědů i dezertů s sebou, jako jsou saláty, wrapy, sendviče, koláče apod., které vyrábí samo Sklizeno.
Tento typ prodejny je určený pro místa s vysokou koncentrací lidí, jako jsou obchodní centra, případně centra velkých měst s možností parkování. Po otestování konceptu má Sklizeno v plánu mít prodejny tohoto typu ve všech českých krajských městech. Vedle toho se bude síť rozšiřovat i formou menších prodejen provozovaných formou kooperativní franšízy. Ty směřuje především do rezidenčních oblastí a menších měst. Podle odhadů by měla síť do roku 2019 čítat 80 prodejen.
Česká společnost Sklizeno si vzala za cíl přinášet soustředěnou nabídku poctivých potravin a biopotravin především od regionálních dodavatelů a spojit ji s celoroční možností pohodlného nákupu v moderních prodejnách. Sklizeno nabízí potraviny především od malých a středních pěstitelů a výrobců z regionu, které vznikají podle prověřených postupů a receptur, bez použití zbytečných konzervantů, náhražek, škodlivých éček a dalších chemikálií, za použití kvalitních surovin, které byly vyprodukovány lokálně a nemusely cestovat přes půl světa.
V dubnu 2016 se Sklizeno propojilo se sítí prodejen My Food a v listopadu 2016 se sítí Náš Grunt. Aktuálně je tak v síti 53 prodejen po Čes­ku a na Slovensku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3