INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

IMG 0996 hSpolečnost 4ISP představí svým zákazníkům v období jarních měsíců v centru EURAZIO další zajímavosti. Během velikonočních předváděcích dní v březnu rozhýbou technici třicet strojů a okolo padesáti dalších zařízení.

21. března zve 4ISP na testovací práce s laserem všechny živnostníky, malé firmy, školy, modeláře, tvůrčí lidi a zámečníky, aby jim podle jejich zájmu ukázali, jak fungují Hobby stroje. Všem zájemcům nabídne firma unikátní dny testování, školení, předávání informací a vyzkoušení práce s lasery, frézkami a rozličnými doprovodnými zařízeními. 27. a 28. března pak otevře 4ISP dveře uživatelům profesionálních řad strojů, kterým záleží například na směnném provozu, rychlosti řezu, jednoduchosti předávání dat od zákazníka k operátorovi výroby. A nebo řeší tahání plechů a trubek z místa na místo a hledá způsoby, jak si to aspoň trochu ulehčit. Představena bude práce s generátorem dusíku, což umožní těm, kdo používají dusík ve výrobě nezávislost. Dále se budou moci zákazníci seznámit s českou filtrací TIGEMA, která řeší čištění výstupů od strojů. V EURAZIO center nabízí i prostorové věže bez napojení na stroje. Představen bude i D 6000, což je obráběcí stroj, který pomáhá v reklamním průmyslu se zpracováním neželezných materiálů v 3D provedení. A také super laser, stroj, který nařeže desítky, stovky, tisíce přáníček, dárkových předmětů ze dřeva, papíru a spousty dalších materiálů v jedinečné kvalitě, za velké rychlosti a přesnosti v každém detailu. Nezapomene se ani na chlazení strojů, při výrobě nezbytné. Velikonoční zákaznické předváděcí akce představí laserové stroje v nejrůznějších a možná i netušených podobách.

Img 1056 h„21. 3. předvedeme všem zájemcům z hobby světa, co vše je možné vyčarovat na základních řadách strojů. Jak mohou například studenti a děti převést své počítačové obrázky v hmatatelný objekt. Nebo jak mohou kreativní tvůrci třeba z reklamní branže učarovat svým zákazníkům individuálními návrhy nebo třeba zkrátit výrobní čas na minimum,“ uvádí Ing. Dagmar Smrčinová, Ph.D., marketingová a projektová ředitelka centra EURAZIO. „Naše zákazníky, kolegy a všechny které ještě neznáme a potřebují průmyslové mašiny zveme pak ve dnech 27. a 28.3. Máme nachystané typy, jak ulehčit výrobní procesy nebo zjistit, proč je dobré dát materiál ke stroji již večer a ne až ráno, jak ušetřit na plynech, jak snížit prašnost. Uvítáme, pokud si každý přinese i svoje materiály, které potřebuje odzkoušet,“ dodává Dagmar Smrčinová.

Lasery a CNC stroje v centru EURAZIO jsou zde připraveny pro své předvedení a vyzkoušení vlastních materiálů a aplikací jednotlivých společností. Lasery lze využít v nepřeberném množství oblastí na všechny druhy materiálů od kovů, přes sklo, kartony až po textil. Laser lze například použít i k popisování ovoce nebo chleba, dělá efekt poničených jeansů. Sám stroj může vše co je potřeba vyřezat, poskládat do plochy materiálu, tak aby nevzniklo příliš odpadu. Sklo není nutné díky laserům označovat jen na povrch a riskovat, že myčka poškodí design.
V EURAZIO jsou k vidění základní typy vláknových řezacích laserů na řezání kovů, kombinované stroje pro trubkové a plošné řezání kovu, trubkové řezací stroje pro velmi malé i velmi velké průměry kovových materiálů, značkovací lasery s automatickými podavači pro velkokapacitní výrobu, značkovací lasery pro velkoformátová značení. Škála strojů je široká, od strojů pro školy a hobby použití až po stroje pro průmyslovou výrobu.

Firma 4ISP

Provozuje největší showroom laserů a CNC strojů v Evropě, je od podzimu 2017  vlastníkem dceřiné německé firmy 4ISP GmbH se sídlem V Lupburgu. V současnosti připravují otevření pobočky na Ukrajině a naplno rozjeli distribuci do Pobaltí. . Velký dík patří zákazníkům, kteří dovolili firmě 4ISP růst a otevřít pro ně v září 2018 důstojné předváděcí a testovací centrum průmyslových i hobby strojů – Eurazio center v Modleticích u Prahy.
Společnost 4ISP má dvě klíčová prodejní oddělení se čtyřmi aktivitami: Prodejem CNC strojů se řadí mezi specialisty na prodej laserů a CNC frézek. Je výhradním prodejcem stabilních a profesionálních strojů RELICUT. Je majitelem značky vláknových laserů HSG v Evropě. Pro část Evropy zajišťuje distribuci Holandských řezacích a značkovacích laserů BRM laser. Nabízí také stroje pro modeláře či školy případně malovýrobu. Všechny typy strojů naleznou zákazníci v předváděcím centru, kde si je mohou otestovat. Samostatné CNC oddělení strojů začalo vznikat v roce 2013, v roce 2015 bylo již dominantou provozu firmy. Dále naleznou zákazníci ve skladech firmy širokou nabídku mechanických i elektronických CNC komponentů či obráběcích strojů. Dále nabízí spotřební materiál a doplňky k laserům a frézkám. Třetím pilířem firmy jsou CNC služby, jako značení kovových i nekovových produktů (popisování, gravírování grafiky), řezání tyčového materiálu, broušení nakulato, řezání deskového materiálu a zakázkový servis CNC strojů. Posledním pak CCTV – bezpečnostní kamerové systémy zastoupené převážně českou značkou RELICAM naleznete na cctv.inshop.cz. Společnost 4ISP provozuje již několik let internetové obchody s širokou nabídkou kamerových CCTV systémů na stránkách cctv.inshop.cz a CNC komponenty a stroji na cnc.inshop.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3