INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

kmKonica Minolta kompletně inovovala produktovou řadu barevných A4 zařízení. Pod názvem i-Series přichází na český trh se dvěma tiskárnami a třemi multifunkčními zařízeními. Ta nabízejí rychlost skenování až 90 stran za minutu, což je řadí k modelům s nejvýkonnější digitalizační funkcí v segmentu A4.

Všechny přístroje disponují také novým plnohodnotně dotykovým displejem, čtyřikrát větší operační pamětí a celkově vyšším výkonem. Nové přístroje jsou vhodné jak samostatně pro malé a střední podniky, tak jako doplněk stávajícího tiskové prostředí ve velkých společnostech.

„Reagujeme na potřeby zákazníků, kteří chtějí využívat moderní digitalizační a tiskové funkce, ale nemají prostory pro velká multifunkční zařízení. Přitom jsme se zaměřili zejména na rychlost. U nových modelů se nám podařilo dvojnásobně zvýšit jak celkový výkon procesorů, tak i samotnou rychlost digitalizace dokumentů. Tím se naše zařízení dostala mezi jedny z nejrychlejších na trhu v tomto segmentu,“ řekl Martin Eliáš, produktový manažer Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Navýšením operační paměti a rychlosti CPU se nám také podařilo dosáhnout až šestkrát rychlejšího startu stroje a uživatelských operací. To vše při celkovém zmenšení strojů zhruba o jednu třetinu oproti předcházející řadě.“

Nová produktová řada se skládá z tiskáren bizhub C3300i a C4000i, a multifunkčních zařízení bizhub C3350i, C4050i a C3320i. Vysokou rychlost digitalizace (90 stran/min.) umožňuje výkonný jednoprůchodový duální podavač, který lze navíc u vybraných modelů doplnit i ultrazvukovým senzorem dvojího podání. Multifunkční zařízení jsou vybavena desetipalcovým dotykovým displejem, který nahradil dříve využívané řídicí panely s tlačítky. „Jde o další posun, který přibližuje přístroje A4 větším modelům A3. Díky novým displejům si mohou uživatelé přizpůsobit vzhled i ovládací prvky individuálně podle svých požadavků tak, jak to běžně umožňují právě větší zařízení,“ informoval M. Eliáš

Celkový chod všech modelů zrychlují nové čtyřjádrové procesory. Stroje rovněž umožňujíuživatelům autorizaci pomocí mobilních telefonů (technologie NFC) a pro zvýšení bezpečnosti mohou být vybaveny antivirovým softwarem Bitdefender. „Díky nižším teplotám potřebným pro zapékání toneru jsme také dosáhli menší spotřeby elektrické energie. Tím dále snižujeme ekologickou zátěž i náklady našich zákazníků,“ uzavřel M. Eliáš.

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc. 

Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu, a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2015 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem přes 63 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (36,9 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (35,1 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3