INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

stylMezinárodního veletrhu módy STYL, který se koná 24.–26. 8. 2019 v Brně, se tradičně zúčastní výrobní družstva MODELA Pardubice a MODĚVA Konice. Družstva budou na veletrhu vystavovat především aktuální kolekce dámských oděvů. Nabídku družstevních výrobců doplní DITA Tábor, Snaha Brtnice a STYL Studená. Výrobní družstva budou mít své zastoupení i na Mezinárodním veletrhu obuvi a koženého zboží KABO, na kterém se představí DUP Pelhřimov.

Družstva budou vystavovat ve společné expozici pod záštitou Svazu českých a moravských výrobních družstev v pavilonu P, stánek 264 – MODĚVA Konice, stánek 266 – MODELA Pardubice, ve společném stánku 265 představí svoji produkci výrobní družstva DITA Tábor, STYL Studená a Snaha Brtnice. DUP Pelhřimov bude vystavovat v pavilonu F.

MODELA, výrobní družstvo Pardubice představí na veletrhu novou kolekci pro sezonu podzim/zima 2019. Jedná se o modely určené pro denní nošení a společenské příležitosti. Vybírat bude možné z řady šatů, sukní, halenek, kalhot a kabátků. Modely, které jsou ušité z kvalitních látek tvořených směsí bavlna, polyester, viskóza, lurex a elastan, budou nabízeny ve velikostní řadě 38–54. Pro rozšíření sortimentu látek zajistilo družstvo nové dodavatele. Všechny modely budou opět v módních barvách a velký důraz je kladen především na kvalitní zpracování. Modela Pardubice má svoji podnikovou prodejnu v Chrudimi a oděvy dodává také do maloobchodních prodejen v celé České republice i na Slovensku.

MODĚVA oděvní družstvo Konice nabídne na srpnovém veletrhu kolekci zimních plášťů a palet. Modely jsou zhotovené v jednoduchém a praktickém provedení pro každodenní nošení i v luxusnějším pojetí a jsou vyrobeny z velmi kvalitních vlněných materiálů s vysokým podílem kašmíru a nylonu. Pláště a paleta jsou zatepleny a doplněny přírodní kožešinou do barvy materiálu. V nabídce je také široká paleta barev. Výrobky družstva jsou zpracovány tradiční krejčovskou technologií s důrazem na vysokou kvalitu. Moděva Konice je významným českým výrobcem dámské a pánské konfekce již od roku 1931. Výrobní program družstva je zaměřen na dámskou a pánskou klasickou konfekci, profesní oděvy a volnočasové a sportovní bundy.

DITA výrobní družstvo invalidů se bude na veletrhu prezentovat jako výrobce termoregulačního oblečení pro děti pod značkou Little Angel by Dita® a pro dospělé pod novou značkou Baridi wear®. Produkty pod značkou Little Angel® družstvo vyrábí již přes 10 let a jako jediný výrobce v České republice získalo na tyto produkty licenci na používání termoregulačního materiálu Outlast®. Výrobky pro dospělé se začaly vyrábět na základě požadavků spokojených zákazníků. Termoregulační oblečení z Dity obsahuje 67 % bavlny a je proto určeno nejen pro sport, ale i pro každodenní nošení.

Snaha, kožedělné družstvo Brtnice se zabývá činěním různých druhů kožešin a trofejí pro velkoodběratele i maloodběratele. Obchoduje se surovinou i s vyčiněnými kožešinami, které dále zušlechťuje barvením a stříháním. Z vyčiněných kožešin šije a prodává různé výrobky, např. vesty, čepice, límce nebo rukavice. Svoji produkci družstvo dále rozšířilo i o kožešinové výrobky zaměřené na jezdecký sport.

STYL výrobní družstvo knoflíkářů, Studená se na veletrhu představí jako výrobce knoflíků, spon a galanterních doplňků určených pro výrobce oděvů i pro obchodníky s galanterním zbožím. Nabídka knoflíků je široká, co se týče použitých materiálů i různého provedení. Zákazníci mohou vybírat z široké škály vzorů i barev, družstvo vyrábí knoflíky plastové, polyesterové, kovové, z přírodní perletě, paroží, zdobené laserem, gravírované, matované, leštěné, lakované a řadu dalších.

DUP – družstvo se bude na veletrhu KABO prezentovat se svým tradičním sortimentem manikúrních a pedikúrních nástrojů a kožené a textilní galanterie, jako jsou např. etue nebo manažerské a kosmetické kufříky.

SČMVD patří mezi největší a nejvýznamnější svazy zaměstnavatelů v České republice. Je představitelem silné skupiny výrobních družstev, zastupuje jejich zájmy na úrovni vlády a Parlamentu ČR, podporuje členská družstva širokou škálou odborných činností a služeb ve stěžejních oblastech podnikání a vytváří a prosazuje podmínky pro jejich rozvoj. Členskou základnu svazu tvoří 200 výrobních družstev z celé České republiky, jejichž činnost zahrnuje obory ve stavebnictví, strojírenství, automobilovém průmyslu, chemickém a kosmetickém průmyslu, výrobu automatizovaných pracovišť, nábytku, skla, plastů, obalů, oděvů, šperků a hraček, ale také potravin a poskytování služeb.

www.scmvd.cz 

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3