INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 

prehled_online_srovnavacuZ konkurenčního boje pojišťoven a online srovnávačů těží hlavně motoristé: Ceny povinného ručení jdou dolů, například u Škody Fabia klesla cena povinného ručení pro řidiče bez bonusu až na částku kolem 1800 Kč. To je ještě o 300 Kč nižší sazba, než byla běžná před třemi měsíci.

Aktuální novinkou, která ke snížení cen povinného ručení pomohla, je uzavření strategického partnerství mezi třetím největším online srovnávačem TopSrovnani.cz a pojišťovací společností KlikPojisteni.cz, a. s.

„Díky partnerství s KlikPojisteni.cz můžeme našim uživatelům nabídnout porovnání 12 pojišťoven a nejnižší sazby na českém internetu. Právě probíhá akční nabídka od pojišťovny AXA a například na vůz Škoda Fabia můžete získat povinné ručení již za cenu kolem 1800 Kč ročně," říká Michal Hardyn z TopSrovnani.cz.

Podle Hardyna dosud řada motoristů zbytečně utrácí tím, že povinné ručení vyřizují osobně na pobočkách pojišťoven nebo uzavírají nevýhodné povinné ručení přímo při koupi vozidla. „Pokud uzavřete povinné ručení v autobazaru, může cena za povinné ručení pro Fabii překonat hranici 3000 korun, zatímco na internetu za stejnou nabídkou se stejným pojistným krytím zaplatíte poloviční cenu," uvádí.

Vyřizování povinného ručení online je nejen finančně výhodnější, ale také velmi rychlé. „Přes 80 procent zákazníků, kteří vyplnili poptávku po povinném ručení online, bylo kontaktováno zákaznickou podporou do 5 minut. Proto jsme se rozhodli pro spolupráci právě s KlikPojisteni.cz. Konkurenční pojišťovací společnosti nedokázaly připravit tak zajímavou nabídku pro naše uživatele, jak v rychlosti komunikace se zákazníky, tak v cenové politice," popisuje Hardyn.

„Společnost KlikPojisteni.cz, a.s. podporuje nové partnerství zvýšením kapacity zákaznické podpory, která zájemcům pomáhá s vyřízením levného povinného ručení a dokáže nabídnout speciální slevy a bonusy přes telefon. Zákaznická podpora okamžitě zasílá klientům dočasnou zelenou kartu emailem, klienti mohou využívat nové povinné ručení okamžitě. Následující pracovní den odchází tištěná zelená karta poštou," shrnuje výhody online pojištění ředitel KlikPojisteni.cz Andrew Fuchs.

Portál TopSrovnani.cz se zaměřuje na úspory domácností na účtech za energie, pojištění a bankovní služby. Jeho cílem je ukázat lidem, že změnou dodavatele energií, pojišťovny nebo banky mohou získat mnohem výhodnější produkty a skutečně ušetřit.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3