INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
SAN_Plus_CL
Kia Motors Czech má v České Lípě nového silného partnera. Je jím společnost SAN Plus. Nový autosalon na sídlišti Špičák vznikal podle nejnovějších designových standardů značky a je tak bezesporu nejmodernějším showroomem KIA v České republice.

„Naše motto zní „ SAN Plus – plus znamená více". Tímto se řídíme od počátku existence firmy. Naše společnost patřila v regionu vždy k těm nejlépe vybaveným, a to jak z pohledu dílenského vybavení a přípravků, tak i svým profesionálním přístupem se silnou orientací na zákazníka. V tomto chceme i nadále pokračovat", prozradil své plány jednatel společnosti Ing. Jan Pečenka.

„V prodejích nových vozů máme ambice dosahovat na Českolipsku lepších výsledků, než je celorepublikový průměr a učinit ze značky KIA oblíbenou a uznávanou značku v našem regionu, " dodal Jan Pečenka.

Nová budova autosalonu SAN Plus vyrostla na strategickém místě – ve Sluneční ulici na sídlišti Špičák u hlavní komunikace České Lípy. Autosalon upoutá na první pohled svým vzhledem, který odpovídá nejnovějším pravidlům vizuální identity značky KIA.

Novým zákazníkům i stávajícím majitelům vozů značky KIA na Českolipsku je nyní k dispozici autosalon a moderní servisní zázemí o celkové rozloze téměř 600 m2. Autosalon s prodejním zázemím a výstavní plochou pro prezentaci nových modelů KIA doplňuje servis s deskovou zkušebnou brzd, karosárnou, geometrií a pneuservisem.

„Zájem pana Pečenky o rozšíření prodeje našich vozů a stavbu nového showroomu KIA jsem uvítal a velmi rychle jsme našli společnou řeč," komentoval rozšíření partnerství Vít Pěkný, generální ředitel KIA MOTORS CZECH. „Patříme k nejdynamičtěji rostoucím značkám a stále častěji se ve spojení se značkou KIA skloňují pojmy jako design a kvalita. Tomuto trendu odpovídá i nová moderní budova autosalonu SAN Plus v České Lípě. Věřím, že nové dealerství významně přispěje k posílení naší pozice na Českolipsku," uzavírá Vít Pěkný.

# # #

Společnost KIA MOTORS CZECH je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, ve které působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala téměř 70 000 vozů.

Kia Motors Corporation – výrobce kvalitních automobilů pro všechny mladé duchem, byla založena v roce 1944 a je nejstarší korejskou automobilkou. Kia vyrábí ročně více než 2,4 milionu automobilů ve 13 výrobních a montážních závodech v 8 zemích světa. Ty jsou následně prodávány prostřednictvím sítě distributorů a dealerů ve 172 zemích celého světa.

Kia má dnes více než 44 000 zaměstnanců a vykazuje roční obrat přes 20 miliard USD. Je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open a také oficiálním automobilovým partnerem fotbalových organizací FIFA a UEFA.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3