INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

UniCredit Bank zahajuje nový rok s další inovativní nabídkou na českém trhu a nabízí zvýhodněný úvěr PRESTO Půjčka s atraktivní kreditní kartou Visa Classic. Nabídka platí do konce února pro stávající i nové klienty, a dává jim příležitost nakupovat během „výprodejové sezóny" se zvýhodněným úvěrem PRESTO Půjčka bez poplatků za zpracování a k tomu bezplatné vedení karty Visa Classic do konce tohoto roku.

PRESTO Půjčka byla v minulém roce jedním z nejúspěšnějších produktů na českém trhu i díky internetové aplikaci Splatkomat.cz, která umožňuje klientům sloučit své úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho levnějšího úvěru – PRESTO Půjčky.

„UniCredit Bank v tomto povánočním období zaznamenala výrazné zvýšení poptávky po spotřebitelských úvěrech v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Naší novou kampaní „Sleva na Slevy" se snažíme úspory klientu ještě dále zvýšit, a to díky zvýhodněným spotřebitelským úvěrům UniCredit Bank," uvedl Giovanni Guidi, ředitel Řízení segmentů retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Nový úvěr lze použít na cokoliv bez dokládání účelu, celkem až do 500 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není zapotřebí ani spolužadatele. Půjčku lze zcela či zčásti splácet předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Úvěr je možné splácet až 84 měsíců. Navíc je k půjčce možné uzavřít výhodné a levné pojištěni proti neschopnosti splácet, které kryje splátky v případě nemoci, ztráty zaměstnání, invalidity atd.

Celorepubliková kampaň, podpořená rozhlasovými a televizními spoty, odkazuje i na již zaběhnutý internetový portál Splatkomat.cz, kde si klienti mohou sami ověřit výhodnost této nabídky, během které je do konce února bez poplatku schválení žádosti o úvěr a při souběžně podané žádosti o kreditní kartu i její bezplatné vedení do konce letošního roku. Splatkomat.cz přináší na český trh zcela unikátní řešení. Klienti mají možnost zjistit a zažádat o nový úvěr nebo se informovat o snížení splátek při sloučení stávajících úvěrů. Pokud se klient následně rozhodne pro některé z nabízených řešení a využije možnost odeslání požadavku přímo ze Splatkomat.cz, bude jej čekat připravený bankéř s hotovým řešením.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3