INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Kryptofond logoČeská investiční skupina Comfort Finance Group CFG vytvořila tým expertů na kryptoměny a založila Kryptofond, přes který lze investovat do diverzifikovaného koše virtuálních měn, jako jsou bitcoin, ethereum a další.

Díky vysoké hodnotě a dlouhodobě rostoucím kurzům virtuálních měn Kryptofond očekává výnosy od 30 % výše. Jedná se o první projekt svého druhu v regionu střední a východní Evropy.

Investiční výbor fondu tvoří odborníci, kteří vybírají portfolio kryptoměn tak, aby se slučovalo s investiční filosofií, jíž je investice do dlouhodobě růstových měn. „Z dlouhodobého hlediska je možné, že funkci lídra trhu, kterým je v současnosti bitcoin, převezme jiná měna. Tento fenomén, kdy si lídr nedokáže udržet svou pozici na vrcholu, není ve světě technologií ničím nevídaným. Kryptofond využijí zejména ti, kteří se tomuto riziku chtějí vyhnout a přenechají volbu kryptoměn odborníkům,“ říká projektový manažer Kryptofondu Jan Záhumenský.

Další výhodou Kryptofondu je jednoduchost investičního procesu, který se podobá investici do běžných fondů. Na nevídaném růstu kryptoměn v posledních letech je tak možné participovat i bez hlubších znalostí této oblasti. Kvalifikovaní investoři mohou díky Kryptofondu dosáhnout profesionální míry zabezpečení a skladování mincí, a to s minimálními finančními i časovými náklady. „Správné skladování je důležité zejména kvůli tzv. ‚štěpení‘, při kterém dochází ke vzniku nové kryptoměny, jejímž základem je měna původní. Jen u bitcoinu v minulém roce toto štěpení proběhlo dokonce dvakrát. Důležité pro investory je, že mají nárok na obě měny, a to představuje dodatečný výnos,“ uvádí spoluzakladatel fondu Andrej Štaňko.

Fond byl registrován u České národní banky 29. května 2017, je dostupný na webových stránkách www.kryptofond.cz a je určen pro kvalifikované investory.

Vznik Kryptofondu je dalším potvrzením rostoucího uznání a implementace kryptoměn obchodníky a tradičními finančními institucemi. Kryptoměny jsou běžně využívány k transakcím, o čemž svědčí například nedávný prodej bytu v Praze, za který bylo zaplaceno v bitcoinech. Jejich reálné uplatnění se každým dnem zvyšuje s tím, jak roste množství subjektů, které akceptují kryptoměny. Jak se možnosti využití kryptoměn stále rozšiřují, jejich budoucí potenciál roste.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3