INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Firma Hajšo s.r.o.byla založena v r.1992 rodinou Hajšo.Podnikání v oboru maso-uzeniny začalo otevřením první vlastní prodejny řeznictví-uzenářství v r.1992 v Chomutově.V roce 1996 se rodina rozhodla postavit vlastní výrobu uzenin a masa na Hoře Svatého Šebestiána, kde za tímto účelem zrekonstruovala objekt bývalé prodejny Jednota. Díky tomuto kroku a rozhodnutí vyrábět kvalitní produkty z masa se prodej uzeniny Hajšo rychle šířil nejen v rámci regionu do obchodů s potravinami,ale i do středních Čech,zejména Prahy,kde má firma v současné době vysoký podíl spokojených zákazníků.

V roce 2010 firma začala s rekonstrukcí a modernizací stávajícího objektu, kdy byla kompletně přestavěna původní výroba a přistavěna nová výrobní část. V květnu 2012 byl celý nový provoz zkolaudován. Současný provoz odpovídá nejmodernějším požadavkům a kriteriím pro výrobu masných výrobků a masa.

V letošním roce firma obhájila certifikaci na výrobu a prodej produktů BIO.V současnosti nakupuje od vybraných regionálních dodavatelů bio hovězí maso,které cíleně nabízí ve svých prodejnách. Do budoucna je úvaha tento prodej cíleně navýšit, protože je o tyto produkty ze strany zákazníka zvýšený zájem.

Hlavním výrobním programem firmy jsou tepelně opracované masné výrobky a speciality z masa s vysokým podílem ruční odborné práce, jako jsou například párky a klobásy v přírodním střívku, uzená masa, vařená výroba. Receptury a výrobní postupy jsou postaveny na tradičních principech řeznického řemesla, kde je hlavním cílem vyrobit a nabídnout zákazníkovi čerstvý a poctivý originální výrobek s vysokým podílem masa.

V současné době má firma cca 40 zaměstnanců, dvě vlastní prodejny a jídelnu.Firma má 100 % český kapitál a je vlastněna rodinou Hajšo. Filosofií firmy i nadále zůstává spokojený zákazník, který ví, co kupuje a rád se pro produkty firmy Hajšo vrací.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3