INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

SCH-021Pod pojmem tradiční specialita z Plzně se každému v první řadě vybaví lahodná chuť piva. Toto město má však co nabídnout i v oblasti kvalitních potravin. Patří mezi ně bezesporu i masné výrobky, které mohou pivo ideálně doplnit.

Tradice řeznické historie výrobce těchto specialit (firma Schneider) začala již v roce 1897 a především zásluhou bratrů Roberta a Josefa Schneiderových před 20 lety dnes patří Masokombinát Plzeň k nejvýznamnějším dodavatelům masa a masných výrobků v České republice, jehož podíl na trhu ČR v oblasti masného průmyslu představuje skutečně významné zastoupení. V roce 1999 byla dokončena výstavba nového výrobního závodu v prestižní průmyslové zóně v Plzni na Borských polích, který patří mezi nejmodernější provozy nejen v České republice, ale také v rámci Evropské unie. S ohledem na upevňování postavení na trhu společnost trvale investuje do nových technologií, výrobních zařízení a rozšiřování provozů. Důležitým krokem v rozšiřování provozu byl rok 2007, kdy byla dokončena výstavba druhé výrobní haly, v roce 2009 byla dokončena výstavba třetí výrobní haly. Do roku 2009 se kapacity výrobních prostor několikanásobně rozšířily, čímž vznikl jeden z nejmodernějších a největších výrobních závodů v masném průmyslu v České republice.

SCH-018Hlavním výrobním programem jsou šunky, šunkové speciality, krájené uzeniny, balené uzeniny určené k samoobslužnému prodeji, sezónní výrobky - grilovací zboží a především vlastní speciality s vynikající chutí a špičkovou kvalitou. Samozřejmostí jsou vlastní speciální receptury. Spišské párky a Špekáčky jsou nositeli evropské značky kvality Zaručená tradiční specialita. U všech výrobků je velmi pečlivě dodržován výběr nejlepšího masa, koření a samozřejmě také dodržování vysokého hygienického standardu a správné výrobní praxe. Již od roku 2001 má společnost zavedený a certifikovaný systém managementu jakosti dle mezinárodního standardu ISO 9001 a samozřejmostí je také certifikace dle normy BRC Global Standard Food.

Více informací na www.oznaceni-eu.cz

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3