INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Centrum andragogiky, s.r.o., Centrum zlepšování, s.r.o. a Šance na vzdělání, o.p.s. zvou zájemce do nového školicího střediska v Hradci Králové. Připravily pro ně dvě informační akce v jeden den. Návštěvníci získají informace o aktuálních možnostech vzdělávání zaměstnanců a ukázkovou hodinu cizích jazyků. 

Ukázková hodina cizích jazyků se uskuteční 6. 8. 2014, 10:00 - 11:00 hodin, nebo 14:00 - 15:00 hodin v sídle společnosti Centra andragogiky, K Dolíkám 809/9b, 503 11 Hradec Králové. Informace o aktuálních možnostech podpory vzdělávání zaměstnanců podají organizátoři 6. 8. 2014, 11:00 - 14:00 hodin v sídle společnosti Centra andragogiky, K Dolíkám 809/9b, 503 11 Hradec Králové.

Stále je možné čerpat prostřednictvím úřadů práce z programů Vzdělávejte se pro růst v regionech II. Tento program je nyní přístupný pouze v některých regionech a podporovány jsou firmy pouze s některými CZ-NACE kódy.

Dotační program "Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců" vyhlášený Úřady práce

Od ledna letošního roku se otevřel program Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců. Historicky vychází z celonárodních programů Vzdělávejte se a je jim velmi podobný. Také z něj lze čerpat až 100 % dotaci na vzdělávací aktivity a zároveň náhradu mezd vzdělávaných zaměstnanců. Vstup není omezen CZ-NACE kódy, ale je podmíněn ekonomickými výsledky dané organizace (pokles tržeb v meziročním srovnání nesmí být větší než 5 %).

Projekt umožní vybraným podnikům získat finanční příspěvky na vzdělávání či rekvalifikaci svých zaměstnanců. Současně budou zaměstnavateli hrazeny mzdové náklady vzdělávaných zaměstnanců, a to po dobu jejich vzdělávání (po tuto dobu totiž nemůže zaměstnavatel využít zaměstnance na jinou práci).

Dotační program pro zaměstnavatele vyhlášený Fondem dalšího vzdělávání, který je určen na vzdělávání pracovníků se zdravotním postižením nebo zdravotním znevýhodněním.

Dotaci lze žádat na:

• úhradu vzdělávací aktivity až do výše 52 500 Kč vč. DPH na jednoho zaměstnance,

• refundaci mzdových nákladů po dobu účasti zaměstnance na vzdělávání,

• cestovné, stravné a ubytování zaměstnance související s účastí na vzdělávání.

 

Dotaci lze využít např. na:

• školení lean managementu, 

• manažerské vzdělávání, 

• jazykové kurzy, 

• ekonomické a právní semináře, (občanský zákoník, zákoník práce, …) 

• finanční gramotnost 

• odborná školení podle potřeb vaší organizace (strojírenství, elektrotechnika, stavebnictví, slévárenství, zpracování plastů, komunikační technologie, telekomunikace, průmyslová automatizace, procesní inženýrství,…)

Centrum andragogiky, s.r.o., Centrum zlepšování, s.r.o. a Šance na vzdělání, o.p.s. nabízejí

• zprostředkování informací o projektech, pomoc se zpracováním žádostí o dotaci, pomoc s administrací žádostí,

• konzultace vzdělávacích potřeb zaměstnanců,

• konzultace rozsahu a obsahu obecného a specifického vzdělávání a odborného, obecného a doplňkového vzdělávání v případě podpory OZP s OZZ,

• zajištění organizační stránky vzdělávacího programu,

• zajištění lektorů.

 

Kontakt:

Ing. Petra Michaličková

sekce EU

+420 774 695 279

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Centrum andragogiky, s.r.o.

Centrum zlepšování, s.r.o.

Šance na vzdělání, o.p.s.

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3