INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

image002Nevšední architektura spojená s komfortem a nadstandardním vybavením vznikla v oblíbené pražské rezidenční čtvrti Podolí. Developerská společnost V Invest CZ tu dokončila projekt WhiteGray Rezidence. Jde o obytný dům se 14 bytovými jednotkami, který svým obyvatelům nabízí mimořádné architektonické zpracování, soukromí a luxus v atraktivním prostředí.  Rezidenci WhiteGray dnes společnost V Invest CZ slavnostně otevřela.

„Naše společnost má za sebou řadu úspěšných developerských projektů s rozmanitým stylem rezidenčního bydlení určeného pro každého. WhiteGray je projektem, který ukazuje, že umíme připravit domy s kvalitní architekturou, vysokým standardem bydlení a na velmi lukrativním místě.  Jde o velmi kvalitní stavbu z architektonického pohledu, užitné hodnoty a dispozic. Navíc se jedná o projekt, který stojí na atraktivním místě se snadnou dostupností centra města i všech potřebných služeb,“ uvedl ředitel společnosti V Invest CZ Jaroslav Vondřička.

Rezidence WhiteGray stojí v srdci původní rezidenční čtvrti Podolí, která je již od minulého století jednou z nejoblíbenějších lokalit pro bydlení v Praze. Umístění budovy na půli cesty mezi podolským nábřežím a metrem Budějovická zajišťuje perfektní dopravní dostupnost, jak městskou hromadnou dopravou, tak autem, i dosažitelnost škol, školek, aktivního odpočinku, nákupních center, restaurací nebo lékařských zařízení.

Komplex nabízí obyvatelům čtrnácti bytových jednotek vedle nadstandardního vybavení, také skutečné soukromí. Čtyři přízemní byty mají tolik žádané vlastní předzahrádky. Rezidence disponuje byty různých velikostí. Bytové jednotky jsou dispozičně rozdělené od 5+kk po 1+kk. V posledním patře jsou pak dva byty s nadstandardní rozlohou přes 130 metrů čtverečních, jeden čtyřpokojový, druhý pětipokojový. „Osmdesát procent bytových jednotek je již obsazených. Volné jsou pouze tři byty s předzahrádkou, díky níž rozšiřujete svůj užitný komfort, který můžete celoročně využívat. Celý dům nabízí výjimečné bydlení, které spojuje výhody městského komfortu a zároveň klidné atmosféry uprostřed zeleně,“ uvedl projektový manažer V Invest CZ Jan Lapeš. Ceny bytů odpovídají poskytovanému vysokému standardu bydlení, architektonické kvalitě a jedinečné lokalitě. Ten nejlevnější přijde na téměř 3,5 milionu korun. 

Čtyřpodlažní rezidenci WhiteGray navrhnul architektonický ateliér KAAMA s.r.o. pod vedením Ing. Arch. Karla Mrázka, projektová dokumentace byla zpracována pod vedením pana Ing. Aleše Heřmánka ze společnosti AED project, a.s., generálním dodavatelem je SPS engineering s.r.o. Jde o zajímavou koncepci, kdy jsou jednotlivá patra vůči sobě pootočena kolem své osy. Dvě samostatně stojící čtyřpodlažní hmoty s jedním komunikačním jádrem jsou v každém patře propojeny lávkou. Nevšední fasáda objektu je tvořena z fasádních hliníkových obkladů a kontrastu probarvených omítek. Navíc jsou jednotlivé bytové jednotky navrženy tak, že je možné je v případě zájmu propojit,“ popsal stavbu Jan Lapeš. Stavba domu začala vloni na jaře, studie byly zpracovány o dva roky dříve.

Společnost V Invest CZ v současné době připravuje osm dalších projektů v různých městských částech Prahy a úspěšně realizuje další etapy projektu Nová Valcha v Plzni.

O Rezidenci WhiteGray
Zahájení stavby:  3/2015

Lokace: na rohu ulice Jeremenkova a Nad Cihelnou, Praha 4 - Podolí

Dispozice: 14 bytových jednotek. V přízemí jsou dvě bytové jednotky o velikosti 4+kk, jedna 1+kk a jedna 2+kk, všechny s předzahrádkou. První a druhé patro mají po dvou bytech 3+kk a jednom 1+kk a 2+kk. V posledním patře jsou dva byty s nadstandardní rozlohou přes 130 metrů čtverečních, jeden čtyřpokojový, druhý pětipokojový.

Obsazenost k 11. 8. 2016: 80 procent, tj. 11 bytových jednotek
Ceny bytů: od 3 490 000,- Kč

Počet parkovacích míst: 20

O společnosti V Invest CZ a.s.

Společnost V Invest CZ a.s. staví životní styl již 25 let. V počátku se zabývala především inženýringem. Později svou činnost rozšířila o komplexní management stavebních projektů. Realizuje především rezidenční stavby, které se vyznačují stylovým bydlením, vysokou architektonickou úrovní a umístěním v žádaných lokalitách. Od roku 2000 se společnost V Invest CZ věnuje vlastním developerským projektům a plní sny o stylovém bydlení. Dokončila a klientům předala již 22 projektů, další jsou v různém stádiu přípravy nebo realizace. V roce 2004, 2005 a 2008 získaly projekty bytová vila Mrázovka, apartmány Čertovka a Zahrady Uhříněves prestižní ocenění Best of Realty v kategorii rezidenčních projektů.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3