INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

ambientNový inteligentní elektrický ohřívač vody Lydos Hybrid firmy Ariston díky speciálnímu softwaru a zabudovanému tepelnému čerpadlu dosahuje až 50% úsporu spotřeby energií.

Jste zvyklí sledovat noční „proud“ nebo svůj ohřívač vody vypínáte, abyste ušetřili? Tomu již bude odzvoněno. Nový inteligentní elektrický ohřívač vody Lydos Hybrid společnosti Ariston přináší revoluci ve způsobu ohřevu teplé vody. Pomocí speciálního softwaru i-Memory, který si pamatuje zvyky domácnosti, a zabudovaného tepelného čerpadla dosahuje až 50% úsporu spotřeby energií oproti standardním ohřívačům. Spotřebou se tak řadí do energetické třídy A+.

Miroslav Škoda, obchodní manažer Ariston Thermo CZ pro Česko a Slovensko: „Lydos Hybrid funguje na jiných principech než dosud běžně používaná zařízení. Na základě poznatků o Vašich zvycích v používání teplé vody vyhodnotí, kdy teplou vodu skutečně potřebujete a na tu dobu ji připravuje. Díky tomu spotřebuje na ohřev vody jen polovinu energie oproti standardním ohřívačům.“

Speciální software i-Memory umožňuje ohřívači shromažďovat údaje o tom, kdy, jak a kolik teplé vody domácnost spotřebovává. „Tyto informace si uchovává až po dobu čtyř týdnů. V případě, že se způsob využívání teplé vody v domácnosti změní, automaticky si přenastaví způsob ohřevu a množství ohřívané vody,“ upřesňuje Miroslav Škoda.

Zásadním přínosem Lydos Hybrid pro české domácnosti je především úspora ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dosud používanými zařízeními. „Lydos Hybrid, už podle názvu je hybridní zařízení, které využívá i tepelné čerpadlo. To umí z okolního vzduchu prakticky zdarma odebírat teplo a ohřát jím vodu. Díky využití tohoto obnovitelného zdroje energie úspora dál narůstá,“ dodává Miroslav Škoda.

Snadná instalace

Další předností Lydos Hybrid je velmi jednoduchá instalace. Upevňovací závěsy i potrubí tohoto ohřívače jsou kompatibilní se všemi běžnými zařízeními. Při výměně tak nejsou zapotřebí žádné dodatečné práce.
V případě, že z jakýchkoliv důvodů není možné napojit Lydos Hybrid na odpadní potrubí, je jako volitelné příslušenství nádrž pro kondenzát o objemu 6,3 litru.

Parametry Lydos Hybrid:

Energetická třída A+
Objem 80 a 100 l
Software i-Memory, módy Green a Boost
Aktivní + magnesiová anoda
Tiché smaltované topné těleso proti vodnímu kameni
Jednoduchá instalace
Jako volitelné příslušenství, zásobník na kondenzát

O značce Ariston:

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí. Díky odbornosti a hlubokému porozumění potřebám již více než 50 let využívají naše výrobky miliony rodin. Naše výrobky prodáváme ve více než 150 zemích světa. Značka Ariston patří do skupiny Ariston Thermo Group, světového lídra v oblasti vytápění a ohřevu vody. V České republice působí firma od roku 1997.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3