INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Eaton P1-P2-odpinaceOdpínače P1 a P3 v provedení s krytím IP65 od společnosti Eaton Elektrotechnika jsou nově k dispozici ve variantě s kovovými prodlužovacími hřídelemi, která je určenapro snadnou montáž do elektrických rozváděčů. Projektanti jednotlivých zařízení a systémů mají nyní možnost zajistit odpojení zátěže při proudech v rozsahu 25 až 100 A uvnitř rozváděče s hloubkou až 600 mm. Díky tomu lze zabezpečit maximální možnou ochranu provozního personálu i samotného zařízení.

Variantnost dle požadavků zákazníka

Díky širokému portfoliu přepínačů, ovládacích rukojetí i hřídelí, které společnost Eaton nabízí, lze zkompletovat takřka libovolnou sestavu na základě konkrétních požadavků zákazníka. Již kompletní prefabrikované sestavy s přepínatelným uspořádáním nulového vodiče a pomocných kontaktů pak uživateli uspoří náklady i čas od procesu objednávky až po samotnou instalaci.

Minimální výkonové ztráty a dlouhá životnost

Mechanismus ručního ovládání „P“ odpínačů pracuje s přímou vazbou na kontakty zařízení. Pevně konstruované spínací prvky jsou navrženy pro použití jako hlavní vypínač (on/off), a to buď s, nebo bez funkce nouzového zastavení. Rovněž je lze použít jako odpínače údržbové, opravářské či bezpečnostní. „P“ odpínače jsou charakteristické vysokou provozní spolehlivostí, dlouhou dobou životnosti a minimálními výkonovými ztrátami.

Prodlužovací hřídele s hloubkou 400 a600 mm

Uživatel může odpínače při instalaci jednoduše připevnit na montážní lištu nebo na montážní desku. Prodlužovací hřídele s vazbou na dveře rozváděče jsou k dispozici pro rozváděče s hloubkou 400 a 600 mm. Ovládací prvky standardně uzamykají přepínač v poloze „zapnuto“ a chrání tak dveře rozváděče proti nechtěnému otevření za provozu.

Možnost uzamčení visacím zámkem i cylindrickou vložkou

Uzamykatelné ovládací prvky u hlavního vypínače lze použít k uzamčení rozváděče až třemi visacími zámky s průměrem oka 8 mm. Ovládací prvky řady „K“ umožňují rovněž uzamknout dveře rozváděče v otevřené poloze za pomocí visacích zámků s průměrem oka 6 mm, nebo pomocí cylindrických zámkových vložek.

Nástroj pro odemknutí dveří v poloze „zapnuto“

Eaton zákazníkům nabízí i volitelný nástroj, kterým lze odemknout dveře v poloze „zapnuto“, např. za účelem nalezení závady bez odpojení napájecího zdroje.

O společnosti Eaton Elektrotechnika

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně.

Se svými zhruba tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji. Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V žebříčku Czech TOP 100 nejvýznamnějších firem České republiky se v roce 2011 společnost Eaton Elektrotechnika umístila na 90. místě, čímž se posunula o čtyři příčky výše oproti roku 2010. Dále obhájila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě. Za tento investiční projekt pak společnost Eaton obdržela v roce 2013 ocenění Investor roku 2012.

Více informací získáte na webových stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz.

O skupině Eaton Corporation

Elektrotechnický sektor společnosti Eaton je globálním lídrem v distribuci energie a ochraně elektrických obvodů; ochraně pomocných záložních zdrojů; v řízení a automatizaci; osvětlení
a bezpečnosti; strukturálních řešeních a zařízeních pro elektrické sítě; řešeních pro drsná či nebezpečná prostředí a v inženýrských službách. Díky svým komplexním řešením je společnost Eaton připravena přijmout i ty nejdůležitější výzvy v oblasti řízení elektrické energie.

Eaton je společností zabývající se řízením energie, která svým zákazníkům poskytuje úsporná řešení pomáhající řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Obrat společnosti dosáhl v roce 2013 hodnoty 22 miliard USD. Má přibližně 101 000 zaměstnanců a prodává své výrobky zákazníkům ve více než 175 zemích světa. Více informací naleznete na stránkách http://www.Eaton.eu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3