INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Low-cost model se osvědčil. V prodeji jsou jízdenky za 145 a 70 Kč i na další trasy, a to na listopad - prosinec. Prodej startuje a potrvá do 22. října. Vlaky IC RegioJet vozí více než 4 tisíce cestujících denně.

Železniční dopravce RegioJet opět startuje pod názvem Žlutá bomba jedinečnou nabídku. Do prodeje dává více než 4 tisíce jízdenek za speciální nízkonákladovou cenu 145 Kč pro trasu Ostravsko – Praha a 70 Kč pro trasu Žilina - Olomouc. Při nákupu těchto jízdenek zaplatí zákazníci například na trase Praha – Ostrava pouze polovinu běžné ceny.

„Koncept známý u nízkonákladových společnosti typu Ryanair motivovat skvělou cenou tisíce zákazníků, aby vyrazili na výlet, se osvědčil a funguje i na železnici. Chceme, aby nyní jeli za skvělou cenu například do předvánoční Prahy či Olomouce, případně aby se vydali za podzimní turistikou na Slovensko", řekl Peter Jančovič, koordinátor prodeje RegioJet a dodává: „Nabídky typu Žlutá bomba nám umožňují dosahovat rekordních tržeb i počtu cestujících. Překonali jsme již hranici 4000 cestujících denně a jejich počet neustále roste."

K nákupu jízdenky není zapotřebí žádný slevový průkaz. V prodeji jsou jízdenky na vlaky IC RegioJet – například pro trasy Ostrava – Praha, Olomouc – Praha či Havířov – Praha, vše za jednotou cenu 145 Kč; případně pro trasu Žilina – Olomouc za 70 Kč. Za tuto cenu lze koupit jízdenky také z či do Hranic na Moravě, Zábřehu na Moravě, Ústí nad Orlicí a Pardubic. Nabídka platí i pro cesty v kombinaci vlaků IC RegioJet a autobusového spoje do Zlína.

Jízdenky se prodávají na prodejních místech a přes internet. Nakupovat je možné do příštího pondělí 22. října - největší šanci mají ti, kdo se rozhodnou co nejdříve. Součástí jízdenky je plný servis RegioJet – včetně rezervace místa, nápojů zdarma, připojení k internetu zdarma apod.

Jízdenky jsou v prodeji od dnešního dne do pondělka 22. října nebo do vyprodání míst v jednotlivých spojích.

Prodej jízdenek Žlutá bomba za 145 Kč, resp. 70 Kč se řídí následujícími podmínkami:

• Prodej jízdenek probíhá od pondělka 15. 10. do pondělka 22. 10. nebo do vyprodání míst.

• Jízdenky se prodávají přes internetové stránky www.regiojet.cz nebo přes prodejní místa RegioJet, Student Agency, Student Agency express a provizní prodejce jízdenek RegioJet.

• V prodeji jsou jízdenky na vlaky IC RegioJet mezi Havířovem a Prahou s obrovskými slevami za super nízké ceny – například pro trasy Olomouc – Ostrava, Olomouc – Žilina, Žilina – Ostrava za cenu jen 70 Kč, pro trasy Ostrava – Praha, Olomouc – Praha, Havířov – Praha, Zlín – Praha a mnoho jiných za cenu jen 145 Kč.

• Nabídka platí i pro cesty v kombinaci vlaků IC RegioJet a autobusového spoje do Zlína.

• Jízdenky je možné koupit na vybrané spoje jedoucí v období 29. 10. – 8. 12. 2012.

• Počet jízdenek je omezen na spoj a jednotlivé dny, celkový počet jízdenek v prodeji je více než 4000.

• Jízdenky není možné vrátit, změnit, neuplatňují se na ně žádné další slevy a v rámci jednoho nákupu je možné koupit maximálně jízdenku pro dvě osoby.

To, jestli je jízdenka za 145 /70 Kč na daný spoj a dané datum stále v nabídce, se zákazník dozví tak, že se mu při zadání informací o spojení objeví na displeji právě cena 145 /70 Kč. Stejně tak tuto cenu uvidí prodejce v rezervačním systému při prodej jízdenky zákazníkovi. Pokud se objeví cena 145 / 70 Kč, může si tuto jízdenku zákazník okamžitě koupit. Pokud se objeví standardní cena, znamená to, že jízdenky Žlutá bomba buď už byly na daný spoj vyprodány, nebo nejsou v nabídce.

Příklady cen se Žlutou bombou:

Ostrava – Žilina jen 70 Kč

Ostrava – Olomouc jen 70 Kč

Čadca – Olomouc jen 70 Kč

Žilina – Olomouc jen 70 Kč

Havířov – Žilina jen 70 Kč

Ústí nad Orlicí – Praha jen 145 Kč

Zábřeh na Moravě – Praha jen 145 Kč

Olomouc – Praha jen 145 Kč

Zlín – Praha jen 145 Kč

Hranice – Praha jen 145 Kč

Ostrava – Praha jen 145 Kč

Havířov – Praha jen 145 Kč

Pardubice – Ostrava jen 145 Kč

Hranice na Moravě – Žilina jen 70 Kč

Popularita vlaků IC RegioJet stále roste, více než 4 tisíce cestujících denně.

Vlaky IC RegioJet přepravují aktuálně na trase mezi Prahou a Ostravskem denně více než 4000 cestujících. Měsíčně je to více než 120 tisíc zákazníků, kteří využívají služeb nejkomfortnějšího železničního spojení mezi Prahou a Ostravskem.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3